Hamid El Demokrat El Mousti

Lad muslimerne sove...

Det er ikke i vestens interesse at de vågner !

Alle muslimske lande er i lommen på den amerikanske regering. Deres ledere er ved roret takket være den amerikanske regerings velvilje.

De muslimske folkemasser har aldrig fået lov til at vælge deres ledere på demokratisk vis.

Derfor vokser terrorismen.

De forskellige muslimske regeringer udtrykker ikke deres folks meninger og aspirationer.

De muslimske ledere repræsenterer en samling korrupt og uduelige individer der kun tænker på at berige sig selv og deres familie.

De muslimske lande hører til blandt verdens rigeste på grund af landenes oliereserver. De sidder på 60-70 % af verdens kendte oliereserver. Alligevel kæmper de muslimske lande med verdens højeste arbejdsløshedsprocent og det går så trægt med den økonomiske udvikling at det vil tage en muslim omkring 140 år at fordoble indtægten , mod 10 år alle andre steder i verden.

Samtidig placeres de muslimske lande sig i bunden EFTER den fattigste del af Afrika, når det gælder borgernes frihed - ikke mindst for kvinderne.

Det er i de muslimske magthavernes og de vestlige landes interesser at de muslimske folkemasse forbliver uvidende og underudviklet. Analfabetismen er mange steder op på 70 % . For kvindernes vedkommende er analfabetismen op på 98% .

Det er totalt uforståeligt når man ved at Islam er den eneste religion i verden der kræver at dens udøvere skal tilegne sig viden for at kunne kalde sig muslimer . Det er faktisk en pligt for enhver muslim at tilegne sig viden fra vugge til grav. Profeten Mohammed har også sagt at dem der ikke vil tilegne sig viden havner i de varmeste steder i helvedet.

De muslimske regeringer har gjort alt for at forhindre at deres folk lærer om demokratiet og om ytringsfriheden på trods af, at profeten Mohammed tilskynder at det er de bedste og ærligste der skal styre de muslimske lande.

Profeten har også sagt at dem der snyder er ikke er muslimer.

Konsekvensen er at , ingen muslimske land kan kalde sig muslim eftersom at de fleste af dem, for ikke at sige alle er korrupt.

Hamid El Demokrat El Mousti

Medlem af Københavns Borgerrepræsentation.