Hamid El Demokrat El Mousti

Pia har narret Helle

Jeg er enig med LO’s formand Harald Børsting og med flere fagforeningsformænd i at Helle Thorning-Schmidt støtte til regeringsudspillet om ”ekstra løn” til de offentlige ansatte er ren vælgerbedrag og et bluffnummer.

De Ekstra” 1,7 milliarder kroner er en lønstigning som vi offentlige ansatte alligevel skulle have haft senere på grund af reguleringsmekanismen i forhold til de privatansatte.

Pia Kjærsgård er vant til at lyve for sine vælgere. Det er noget nyt at Helle også gør det !

Det undrer mig for Helle kender jeg som et ærligt menneske.

Hun blev simpelthen narret at Pia Kjærsgård !

Helle Thorning-Schmidt burde gå ud og undskylde overfor os og fortælle os den virkelige grund til at hun var nødt til at støtte regeringsforslag når alle andre siger fra.

Danmarks totale lønsum er på 290 milliarder kroner. En stigning på 6-20% vil være katastrofal for vores økonomi. Resultat vil blive en stor arbejdsløshed som i midten af 80’erne, med efterfølgende kartoffelkur og lignende.

Både OECD, Vismændene og Nationalbanken har advaret mod en så høj lønstigning.

Hvis de lavtlønnede skulle have en lønstigning på op på 20% vil det medfører en dominoeffekt på de andre offentligt ansattes lønninger.

Man bliver nødt til at forklare os hvordan samfundsøkonomien hænger sammen og ikke lyve for os.

Vi er ikke alle sammen DF’s vælgere.

Hvorfor skal en SOSU-hjælper starter med en løn på 22.000 kr. om måneden når en folkeskolelærer, en pædagog eller andre med et 4-årigt uddannelsesforløb og en kæmpestudiegæld starter med 22.000 kr. om måneden?

Hvorfor slutter en sygeplejerske med en månedsløn på 24.000 kr. efter 35 års erfating ?

There is something rotten in the Kingdom of Denmark!

Hamid El Demokrat El Mousti

Medlem af Københavns Borgerrepræsentation