Hamid El Demokrat El Mousti

Hvorfor forvandles Mustafa til en terrorist?

Regeringen giver 10 mio. kr. til et forskerhold for at finde en forklaring på hvorfor den danske eller den marokkanske Mustafa forvandles til terrorist!

De fleste fornuftige og samfundsinteresserede mennesker vil kunne svare gratis på spørgsmålet!

Man behøver ikke at bruge 10 mio. kr. på det!

Fælles for alle Mustafaerne, uanset hvor i verden de befinder sig og uanset uddannelsesbaggrund, er, at de oplever at deres religion og deres kulturværdier dagligt bliver hånet og trådt på af Vesten og af de vestlige medier. 90% af nyhederne der cirkulærer i verden er produceret af de vestlige medier. Selv i den fjerneste afkrog i Sahara har man adgang til fjernsyn!

Folk kan se med deres egne øjne hvor fedt den vestlige verden har det. De kan se at vi giver mad til hunde og katte på sølvfade, mens de skal kæmpe for at få det daglige brød på bordet.

De kan se at folk i vesten kæmper for at smide de overflødige kilo væk mens de skal kæmpe for at holde sulten fra døren.

De demonstrerer for at få en menneskeværdig tilværelse.

Deres ledere undertrykker dem med hjælp fra den vestlige verden der har brug for deres billige olie.

Terrorisme handler i bund og grund om at kæmpe for et værdigt liv. Ikke mere eller mindre.

Uanset om man bor i Vollsmose eller i de marokkanske slumkvarterer!

De 10 millioner kroner burde bruges til få flere danske muslimer til at uddanne sig. Lige nu er der kun 40 % der gør det! Til at skaffe arbejde til de 50% af danske muslimer der er arbejdsløse. En del af os har en dansk uddannelse men kan ikke få arbejde,

Og til at uddanne vores egne imamer i Danmark. Vi skal ikke importere forstokkede imamer fra diverse muslimske lande der fortolke koranen som fanden fortolkeBiblen!

Selv om Vesten vil bruge milliarder af dollars på bekæmpelse af terrorisme og undertrykkelse af muslimske lande , vil det ikke hjælpe en disse!

Vi bliver nødt til at dele vores velfærd med de andre fattige lande og nødt til at acceptere at en liter benzin kommer til at koster 50 kroner!

Hamid El Demokrat El Mousti

Medlem af Københavns Borgerrepræsentation